Annonce
Livsstil

Fitnesscentre venter på afklaring: Vi ved ikke, om vi kommer til at åbne torsdag

Loop Fitnes må åbne igen på torsdag - men der kan være problemer med bemandingen. Arkivfoto: Timo Battefeld
Der kan være et problem med bemandingen for fitnesscentrene, når de igen må åbne på torsdag. I Viborgs Loop-centre afventer man situationen.

Viborg: Fra torsdag må fitnesscentrene igen åbne for personer over 18 mod fremvisning af corona-pas.

En skøn nyhed for mange, der har savnet at skubbe metalplader frem og tilbage, ligesom centrene med garanti har savnet besøgende i de tomme lokaler.

Men med så meget andet i denne corona-tid er der et "men".

Annonce

I perioder er rigtig mange af fitnesscentrene uden bemanding - nogle om natten, andre også i løbet af dagen. Og uden bemanding er der ingen til at tjekke de førnævnte corona-pas.

Derfor er der eksempelvis ikke en endelig plan for genåbningen hos eksempelvis Loop Fitness i Viborg, der har afdelinger både på Falkevej og Randersvej. I de forskellige centre er bemandingen forskellig, og derfor skal den øverste ledelse og indehaverne i Loop finde ud af, hvad der skal ske i de flere end 125 Loop-centre i Danmark.

- Jeg ved ikke så meget endnu, men der er møder senere i dag (tirsdag, red.) og igen i morgen. Så lige nu ved jeg ikke, hvad vi gør torsdag, selvom vi naturligvis håber på at åbne, siger Sara Barrett Danielsen, der er centerleder i Loop Overlund på Randersvej.

Lige nu afventer hun, at ledelsen får læst retningslinjerne grundigt igennem.

- Og så må vi se, hvad det kommer til at betyde for vores center. Der er en masse praktisk, der skal på plads, men lige nu kan vi ikke så meget andet end at vente, slutter Sara Barrett Danielsen.


Jeg ved ikke så meget endnu, men der er møder senere i dag (tirsdag, red.) og igen i morgen. Så lige nu ved jeg ikke, hvad vi gør torsdag, selvom vi naturligvis håber på at åbne.

Sara Barrett Danielsen, centerleder i Loop Overlund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce