Annonce
Rundt om Viborg

Ældreklubbens foredrag bliver nu også med kaffepause

Iglsø Ældreklub fortsætter med foredragene og hygge på Fjandbohus på tirsdag. Her er vi til foredrag med Josefine Vesterherup hos ældreklubben ved en tidligere lejlighed Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Iglsø: Iglsø Ældreklub har genoptaget sine arrangementer med foredrag og musikalsk underholdning på Fjandbohus i Iglsø tirsdag eftermiddage fra kl. 14 til kl. 16.

Og nu genindfører man også den traditionelle kaffepause med en bid brød midtvejs. Det bliver med portionsanretning, god afstand mellem deltagerne og mundbind, når man ikke sidder på sin plads, oplyser Oda Thomsen fra ældreklubbens klubudvalg.

Første gang blive på tirsdag den 24. november. Her kommer Aage Augustinus og holder foredrag over emnet "Glæden ved at være til" - Et livsfilosofisk foredrag, der vil forsøge at indkredse glæden.

Det er i virkeligheden ikke så let med glæden: Nutidens tankegang gør, at talen om de gode ting er svær, mens talen om elendighed tilsyneladende falder os let. Glæden er blevet overladt til børn, spejdere, tumper og naturfolk, nærmest som om man skal være dum for at være glad og naiv for at tale om den.

Eller som Mark Twain lader en person sige: "Er du glad i dag, er dit eget problem, der er nok at være ked af."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce