Annonce
Læserbrev

Fjernvarme: Boligselskaberne afviser påstand om stemme-snyd

Johannes Stensgaard og Kirsten Østerballe

Peter Schaarup påstår i et læserbrev i lørdagsavisen, at boligselskaberne Viborg og Sct. Jørgen på Viborg Fjernvarmes generalforsamling i april narrede deres lejere til at aflevere deres stemmesedler til en repræsentant for boligselskaberne.

Det skulle ifølge Schaarup være sket for at skaffe flere stemmer til valg af de kandidater, som boligselskaberne støttede. Og Schaarup skriver, at han har politianmeldt boligselskaberne for svindel.

Normalt ville vi undlade at kommentere den slags fantasifulde konspirations-teorier. Men på grund af den løgnagtige påstands grovhed, gør vi her for god ordens skyld en undtagelse:

Vi kan på det bestemteste afvise Schaarups påstand. Boligselskaberne har naturligvis ikke fået lejere til at aflevere deres stemmesedler til andre. Og boligselskabernes ledelse har alene brugt deres vedtægtsbestemte 25 stemmer.

Schaarups teori er muligvis opstået ved, at han har set, at repræsentanter for boligselskaberne stod ved indgangen og kontaktede vores afdelingsformænd efterhånden som de kom. For at fortælle dem, hvor vi havde vores fælles bord.

Men der skal mere end almindelig fantasi og konspirations-trang til for at se det som et tegn på svindel. Der skal en Peter Schaarup til.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

Fodbold For abonnenter

DR's Liniger og Muminovic følger kvindelandsholdet i Viborg: - En følelse af at vende hjem

Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal måske jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Annonce