Annonce
Læserbrev

Fjernvarmen: Kan det siges tydeligere?

Peter Schaarup

Det er altid ubehageligt at skulle foretage en politianmeldelse, men af og til kan det være nødvendigt.

Johannes Stensgaard har i sit læserbrev af 8. juli udtrykt, at mine argumenter er fri fantasi. Gid det var så vel.

To personer tæt på ledelsen i henholdsvis Boligselskabet Viborg og Boligselskabet Sct. Jørgen har; for den enes vedkommende, bekræftet, at deres stemmeseddel blev afleveret til repræsentanten for boligforeningen. Den anden har som tidligere angivet udtalt, at indsamlingen af stemmer skyldes, at lejerne ikke var fortrolige med stemmeafgivelsen og derfor måske ikke stemte rigtigt.

En vidneafhøring med pligten til at tale sandt og retten til vidnebeskyttelse er den mest nærliggende mulighed for at få belyst sagen. Derfor politianmeldelsen! Uden en vidnebeskyttelse vil det nærmest være usandsynligt, at de, der sidder inde med en viden, vil udtale sig imod deres forsatte frygt for evt. konsekvenser.

Johannes Steensgaard henviser til, at hver boligforening havde en repræsentant stående i indgangen for at henvise til en plads ved foreningens bord?

Det er værd at bemærke, at de to (henholdsvis en dame og en herre) havde taget opstilling efter at lejerne havde fået udleveret stemmesedlerne. Det skal ligeledes bemærkes at de to pladsanvisere hver bar på et stykke papir, der til forveksling lignede en navnefortegnelse.

Politiet har i dag meddelt, at anmeldelsen ikke er omfattet af straffeloven og henviser til et civilretsligt søgsmål.

Politiet meddeler: ”Hvis der senere, evt. i forbindelse med en civil sag, kommer nye oplysninger af betydning for sagen, kan sagen genoptages”.

Med en ventetid i retssystemet på et til tre år tjener det ikke noget formål med et civilt søgsmål.

Vi kan nu kun håbe på, at det er såvel første som sidste gang, at nogle grupper inkluderer en pladsanviser til de kommende generalforsamlinger, uden på forhånd at advisere bestyrelse og dirigent.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce