Annonce
112

Flænge på fire centimeter: Kvinde skar mand i panden med brødkniv

En kvinde er netop blevet idømt en betinget fængselsstraf for vold og tyveri. Arkivfoto: Preben Madsen.
En 42-årig kvinde fra Viborg er blevet dømt for at have skåret en mand i panden med en brødkniv.
Annonce

Viborg: En 42-årig kvinde, som bor i Viborg, er netop blevet idømt en betinget fængselsstraf i 60 dage for både et voldeligt overfald og for et butikstyveri i gågaden i Viborg.

En mand, som kvinden kender, henvendte sig sent om eftermiddagen 10. juli på skadestuen. Her konstaterede man, at han havde en fire centimeter lang flænge i panden. Flængen var omkring én millimeter dyb.

Det viste sig, at han få timer tidligere var blevet overfaldet og skåret i panden med en brødkniv af den 42-årige kvinde i hendes lejlighed i det centrale Viborg.

De nærmere omstændigheder ved overfaldet fremgår ikke af rettens domsudskrift, men kvinden blev for nylig dømt for det voldelige overfald.

Annonce

Også butikstyv

Den 42-årige, som i øvrigt er mor til to voksne børn, blev ved samme retsmøde også dømt for et butikstyveri i butikken Tine Lund i Sct. Mathias Gade. Her stjal kvinden i begyndelsen af august en pandafigur af mærket "Architect Made" til en værdi af 1000 kroner.

Kvinden erkendte sig skyldig i begge forhold, og hun modtog straffen på de 60 dages betinget fængsel.

Episoden i Viborgs gågade var ikke den første, hvor den 42-årige snuppede noget, som ikke var hendes eget.

Så sent som i november sidste år blev kvinden kendt skyldig i tyveri, og ud over det har hun også flere pletter på sin straffeattest, fremgår det af rettens domsudskrift.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce