Annonce
Viborg

Uhyggelig scene efter trafikuheld: Smadrede biler holdt i lyskryds

Politiet fortæller, at de implicerede bilister ikke er i kritisk tilstand. Genrefoto
Annonce

Viborg: Et ubehageligt syn mødte i går viborgensiske trafikanter i perioden mellem klokken 14.30 og 15.30. Et trafikuheld på Jegstrupvej efterlod flere biler med alvorlige skader, og placeret rundt omkring i krydset i en time.

En gul Falck-bil holdt længe ved den ene part, som var placeret frontalt mod en lyskrydsstander. Samtidig holdt en mennesketom bil på tværs af fodgængerovergangen i den modsatte kørebane.  Det lignede en scene fra en uhyggelig film, men politiet fortæller, at ingen af de implicerede er i kritisk tilstand.

Politiet fortæller, at uheldet blev forårsaget af en 44-årig mand fra Viborg, som kom kørende ad Indre Ringvej i sydgående retning. Da han nåede frem til krydset, havde han overset, at to forankørende biler havde sænket farten - formentlig holdt de stille i lyskrydset. Kørende med omkring 40 kilometer i timen i en mindre lastbil kørte han derfor op i den ene af bilerne bagfra, og denne blev som følge heraf skubbet op i en tredje bil.

Den forreste af bilerne, som blev ført af en 30-årig mand fra Viborg, blev skubbet over i den modsatte kørebane, hvor den kolliderede med en modkørende bilist. Bilen bagved var den, som endte i et hårdt sammenstød med den nærmeste lyskrydsstander.

Førerne af de to biler, som blev påkørt bagfra, skulle begge til kontrol på sygehuset. Den ene - personen som endte i kollision med lyskrydsstanderen - mærkede efterfølgende nakkesmerter.

Politiet fortæller, at ingen kom alvorligt til skade udover det, men at uheldet forårsagede en del materiel skade. Derudover skabte det en del trafikale udfordringer, inden Falcks nødflytning fik fjernet bilerne fra krydset mellem Indre Ringvej og Jegstrupvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce