Annonce
Viborg

Flere boliger på vej i banebyen: 142 byhuse og lejligheder skal stå klar om to år

Boligerne opføres i umiddelbar tilknytning til Hærvejsbroen, og der forventes indflytning i forsommeren 2022. Illustration: AP Pension
AP Pension er snart klar til første spadestik på 142 boliger i umiddelbar tilknytning til Hærvejsbroen.
Annonce

Viborg: Der er for alvor kommet gang i byggeriet af nye boliger i Viborg Baneby, og inden længe går byggeriet af endnu 142 boliger i gang.

Det er AP Ejendomme under AP Pension, der nu har indgået en aftale med Byggefirmaet Knudsgaard om at være totalentreprenør på de ejendomme, pensionsselskabet vil opføre i umiddelbar tilknytning til Hærvejsbroen.

Administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er godt tilfreds med, at aftalen med Byggefirmaet Knudsgaard, der har sit hovedsæde i Højslev ikke langt fra Viborg, er kommet på plads.


Med totalentrepriseaftalen på plads forventer vi at tage første spadestik til boligerne i løbet af efteråret, nok i løbet af november.

Peter Olsson, direktør i AP Ejendomme


- Vi ser frem til samarbejdet med Byggefirmaet Knudsgaard, som, vi er sikre på, kan realisere de mange tanker, vi har gjort os for vores boliger i banebyen. Med totalentrepriseaftalen på plads forventer vi at tage første spadestik til boligerne i løbet af efteråret, nok i løbet af november, siger Peter Olsson.

Annonce

Indflytning i 2022

Ifølge Peter Olsson vil byggeriet af de 142 boliger og to erhvervslejemål stå færdigt omkring halvandet år efter første spadestik.

- Så i forsommeren 2022 skulle vi gerne være færdige. Der skal vi være færdige, for det er vigtigt, at der kan flyttes ind i de små af lejlighederne inden studiestart efter sommerferien i 2022, siger Peter Olsson.

AP Pensions 142 boliger i banebyen vil blive opført som både byhuse og lejligheder fordelt på bygninger på op til syv etager. Bebyggelsen samles omkring en hævet fælles altan og et haveanlæg, der indbyder til fællesskab for de kommende beboere. Boligerne bliver ifølge AP Ejendomme svanemærkede og bæredygtige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce