Annonce
Viborg

Flere end 250 stillinger skæres på sygehuset i Viborg - det er 95 procent af hele spareplanen

Sygehuset i Viborg ser ud til at skulle bære hele 95 procent af regionens sygehus-besparelser. Arkivfoto

Hvis de planlagte besparelser gennemføres, som der lige nu er lagt op til, så står sygehuset i Viborg for 95 procent af de samlede besparelser for hele regionen.

Annonce

Viborg: Regionshospitalet Viborg står til at miste ikke færre end 250 fuldtidsstillinger, hvis regionens spareplan på sygehusene føres ud i livet i den udformning, der lige nu er lagt op til. Det svarer til, at lidt mere end hver 10. stilling nedlægges.

Det fortæller en frustreret fællestillidsmand for sygeplejersker og radiografer på sygehuset i Viborg, Helle Balling Engelsen, til P4 Midt/Vest.

- Hvis spareplanen gennemføres, som det ser ud lige nu, så får det store konsekvenser. Man vil jo blandt andet flytte urologien og brystkræftkirurgien, ligesom der er en række andre besparelser, og hvad er der så tilbage til regionshospitalet og det store akutcenter til en milliard kroner, vi lige nu er ved at bygge, spørger hun.

- Det er svært at se, at det kan være et akuthospital, føjer hun til.

Gennemføres besparelserne i sin nuværende form, så kommer sygehuset i Viborg til at stå for cirka 95 procent af den samlede sygehusbesparelse for hele regionen, oplyser radiostationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF er på vej mod vild klubrekord - sejr eller uafgjort mod Skive vil gøre stime historisk

Viborg

Trækunst stod ikke til at redde

Annonce