Annonce
Sport

Flere lokale klubber skal ud i skæbnekampe

Skals er en af de lokale klubber, som i aften skal spille playoff-kamp for at bevare chancen for at rykke op i serie 2. Arkivfoto: Preben Madsen

Viborgegnen: I weekenden blev sidste runde i de lokale serierækker afviklet, men flere lokale klubber kan endnu ikke helt gå på sommerferie.

Der er nemlig en del lokale hold, der er endt i playoff-spil, hvor der enten er en chance for at rykke op - eller for at blive sendt en række ned.

De første playoff-kampe spilles tirsdag aften.

Sparkær fra serie 3 har chancen for at rykke op i serie 2, men det kræver i første omgang en sejr i opgøret mod RLK. Herefter vil Sparkær gå videre til en afgørende playoff-kamp, som skal spilles på lørdag.

Der er også et lokalopgør i playoff-kampene. I Bjerringbro mødes de lokale helte tirsdag med Skals - og også her handler det om at kvalificere sig til en afgørende kamp om en plads i serie 2.

Viborg FF fra serie 2 og Kvik/Aalestrup fra serie 1 skal også i playoffkampe, hvor de skal forsøge at forsvare deres position. Disse kampe spilles på lørdag, og modstanderne findes tirsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Sag om grov babyvold er i gang: - Jeg tror ikke, jeg kan have rystet ham så meget, at han har fået de skader i hjernen

Annonce