Annonce
Viborg

Nye parkeringspladser på vej: 20 pladser med tre timers parkering

Den nye p-plads anlægges her mellem svømmehallen og Himmerlandsstien. Foto: Viborg Kommune
Hele området omkring svømmehallen og det nye gymnasium færdiggøres i løbet af sommerferien.

Viborg: Viborg Kommune er lige nu ved at få færdiggjort området omkring Hærvejsbroen, svømmehallen og Midtbyens Gymnasium. Det betyder blandt andet, at der kommer en ny bynær parkeringsplads med 20 pladser til korttidsparkering.

- Det bliver en plads med tre timers parkering, så man for eksempel kan komme en tur i svømmehallen eller et ærinde i byen, fortæller projektleder Britt Bak Odgaard fra Viborg Kommune.

Hun kan også fortælle, at parkeringskælderen under det nye gymnasium, der rummer 111 pladser, frit kan benyttes af alle mellem klokken 14 og 07 på hverdage og i weekenden. I tidsrummet fra klokken  07 til 14 på hverdage er pladserne reserveret til gymnasiet.

Annonce
Der bliver - som før - en vej bagom svømmehallen ned mod stationsbygningen. Foto: Viborg Kommune

Nu er det ikke kun parkeringspladsen, der er ved at blive færdiggjort. Også Banegårds Allé, vejen mellem p-pladsen og svømmehallen og Himmerlandsstien er man ved at lægge sidste hånd på, efter byggepladsen ved stationsbygningen er blevet fjernet.


Det bliver en plads med tre timers parkering, så man for eksempel kan komme en tur i svømmehallen eller et ærinde i byen

Britt Bak Odgaard, Viborg Kommune


Himmerlandsstien får sit endelige forløb og får ligesom Banegårds Allé ny belægning. Sidstnævnte har været delvist spærret her i starten af skolernes sommerferie, men arbejdet ventes at være helt færdigt i starten af næste uge, hvor der også vil være etableret en helle ved gymnasiet. På den måde vil man kunne krydse vejen i to tempi.

Banegårds Allé vil for øvrigt være åben for trafik  i den kommende weekend.

Hele projektet ventes at være færdigt i den sidste uge af skolernes sommerferie i starten af august.

Banegårds Alle får helt nye belægning og en helle midt på vejen ved gymnasiet. Foto: Viborg Kommune
Himmerlandsstien får sii endelige forløb og ny belægning. Foto: Viborg Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce