Annonce
Viborg

Flere skal fyre den af med små "fyrfester" derhjemme

17.000 mennesker på en festivalplads går ikke i corona-tiden, og derfor rykker Fyrværkeri Festivalen hjem i folks haver og stuer. Arkivfoto: Morten Dueholm
Fyrværkeri Festivalens kæmpe jubilæumsfest den 29. august er aflyst på grund af corona, men flere gæster giver ikke op så let og holder "mini fyrfester" hjemme i haverne.
Annonce

Viborg: Det skulle have været et brag af en jubilæumsfest, der fandt sted den 29. august, når Fyrværkeri Festival fejrede sit 10. år.

Der skulle have været 17.000 mennesker samlet på Dyrskuepladsen til koncerter med Lukas Graham, Rasmus Seebach, Poul Krebs, Alphabeat, Carpark North, Medina, Burhan G, Infernal og Poul Krebs.

Men corona-pandemien satte en stopper for store forsamlinger til fest.

Aflysningen betyder dog ikke, at man ikke må rykke festen hjem i haver, garager og stuer, hvilket rigtig mange har planer om.


Chris, René, Rikke og jeg har brugt de sidste par måneder på at arrangere en mini-fyrfest med live musik, mad, drinks og aktiviteter. Det bliver en fantastisk dag, er jeg sikker på.

Kristina Navntoft Vistisen


Fyrværkeri Festival har faktisk sat gang i en hel konkurrence, hvor man i samarbejde med blandt andre Radio Viborg udlodder store præmier til to "hjemme-fyrfester". Konkurrencen foregår på Facebook, ved at folk fortæller om deres fester; hvem de skal være sammen med, hvor de skal være, og hvorfor de skal vinde.

Og det har indtil videre afsløret, hvad der ligner flere end 100 private fyrfester.

"Chris, René, Rikke og jeg har brugt de sidste par måneder på at arrangere en mini-fyrfest med live musik, mad, drinks og aktiviteter. Det bliver en fantastisk dag, er jeg sikker på. Indtil videre bliver vi omkring 30 personer," skriver Kristina Navntoft Vistisen eksempelvis i en kommentar. Hun slutter:

"Vi skal holde det hos René og Rikke, og vi skal selvfølgelig vinde, fordi vi har brugt meget tid på at arrangere den fedeste fest."

Først i ugen op til festen vil vinderne blive fundet, og præmierne bliver uddelt til festerne den 29. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

En ægte dansk guldhelt fylder 40 år

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Annonce