Annonce
Viborg

Flere VFF-fans genkendt på overvågningsbilleder

Flere VFF-fans kan tidligst i løbet af næste uge regne med at blive kontaktet af politiet, lyder det fra politikommissær Jesper Brøndum. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg: Siden 1. divisionskampen på Energi Viborg Arena onsdag aften har lokalpolitiet arbejdet ihærdigt med at gennemse videomateriale fra området uden for stadion.

Fredag morgen oplyser politikommissær Jesper Brøndum, at man har fundet og genkendt op til flere VFF-fans på videobillederne. En gruppe Viborg-tilhængere skulle angiveligt have optrådt aggressivt over for en gruppe af udeholdets fans, og der blev ifølge politiet blandt andet kastet med sten efter fans og fanbus.

Politiet er stadig i gang med at gennemse videoerne, og man regner med at kunne afhøre og rejse sigtelser for brud på ordensbekendtgørelsen mod en række lokale fodboldfans tidligst i løbet af næste uge, oplyser Jesper Brøndum.

Ordensbekendtgørelsen er til for at sikre den offentlige orden, og brud på den straffes som regel med bøder på omkring 5000 kroner, lyder det fra lokalpolitiet.

- Vi tager den her sag meget alvorligt. Så snart en gruppe stimler sammen, er det alvorligt, og især når det virker planlagt. Jeg skal lade det være usagt, om man onsdag aften var blevet enige om, hvad der skulle ske, men når det sker under en familiebegivenhed som en fodboldkamp, så er det alvorligt, siger Jesper Brøndum.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce