Annonce
Viborg HK

Flot Viborg HK-sejr kommer til at koste træneren en middag

Jakob Vestergaard havde masser af ros til sine spillerne efter kampen i Ikast. Foto: Johnny Pedersen
Jakob Vestergaard var både glad og tilfreds med en flot præstation og en flot Viborg-sejr i Ikast. Men sejren kommer til at koste træneren en middag til spillerne.

Ikast: Viborg HK er gået fra helvede til himlen på ganske få dage.

Fredag aften led holdet et forsmædeligt nederlag hjemme mod Ajax i en kamp, hvor holdet slet ikke præsterede. Men tirsdag var det så et forvandlet Viborg-hold, som spillende fremragende og vandt med 26-24 ude over Herning-Ikast Håndbold.

- Vi havde først og fremmest det tændingsniveau, som vi ikke havde i fredags - og når vi har det og rammer vores topniveau, så har jeg jævnligt sagt, at vi kan slå alle hold - selv Herning-Ikast her i Ikast, sagde Jakob Vestergaard, der var glad for den måde, som holdet rejste sig på ovenpå sidste uges skuffelse.

- Der var præcis den glød, som skulle antænde krudttønden. Vi fik en fremragende start, og det gav os virkelig tro på tingene - og så kontrollerede vi tempoet og lavede få tekniske fejl - og sammenholdt med, at vi dækkede godt op gav det to point, sagde træneren, som havde taget alternative midler i brug for at sætte spillerne op.

- Jeg havde lovet spillerne en middag, hvis vi vandt i dag. Og det virkede åbenbart - så jeg må hjem og finde et godt sted, så vi kan komme ud og spise allesammen, sagde cheftræneren med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce