Annonce
Viborg

Kørte væk fra ulykke på fladt dæk: Flugtbilist blev snuppet med promille på over 2,5

Arkivfoto: Nikolai Linares/ Scanpix Denmark
En 37-årig mand kørte usikkert og ramte et helleanlæg i Viborg lørdag ved aftenstid. Da politiet fandt ham, blev hans promille målt til over 2,5.

Viborg: En 37-årig mand fik lørdag ved 18.30-tiden beslaglagt sin bil og står til at miste kørekortet i en årrække, efter at politiet to gange havde målt hans promille til at være over 2,5.

Vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, oplyser, at man lørdag fik flere meldinger om en sølvgrå Skoda, der kørte usikkert og tæt på andre trafikanter, og det gik helt galt, da bilisten ramte et helleanlæg ved rådhuset i Viborg. Her sprang bilens benzintank læk, og bilen blev siden standset på Vognmagervej, oplyser Anders Olesen.

Bilen havde også et fladt dæk og en trykket skærm. Politiet bad den 37-årige blæse i alkometeret to gange med et kvarters mellemrum, og i begge tilfælde viste det en promille på over 2,5. Derfor skred man også til at beslaglægge bilen, hvilket man kan gøre, når promillen er målt til over 2,0, oplyser Anders Olesen.

Der blev også taget en blodprøve af manden, og den vil vise den præcise promille. Den 37-årige mand kommer fra Hampen i Ikast-Brande Kommune.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce