Annonce
Sport

Flyvende Asgreen tager tidlig føring på Tour-enkeltstart

Jeff Pachoud/Ritzau Scanpix
Den danske mester i enkeltstart, Kasper Asgreen, kom i mål i klart bedste tid på fredagens tidskørsel i Pau.

Kasper Asgreen har gjort sig selv til en seriøs bejler til at tage sejren på fredagens 27,2 kilometer lange enkeltstart i Tour de France.

Den danske mester i kampen mod uret blev på grund af sin placering langt nede i klassementet sendt afsted fredag som den blot sjette rytter, og det stod hurtigt klart, at han havde gode ben.

Asgreen kom i dannebrogstrøjen i mål hele 30 sekunder foran Chad Haga, der var den hidtil hurtigste, i tiden 35 minutter og 52 sekunder, og så kunne Quick-Step-rytteren sætte sig i den varme stol.

Her kan han ende med at sidde i lang tid. Asgreens holdkammerat Julian Alaphilippe bliver som indehaver af den gule trøje sendt afsted som sidste mand klokken 17.19. Franskmandens anses dog ikke som én, der kan vinde fredag.

- Det gik fint. Benene var gode. Jeg var selvfølgelig træt - vi er i anden halvdel af en grand tour, så det er meget naturligt - men det var en god enkeltstart med trætte ben, siger Asgreen efter sin tur på cyklen fredag.

Han blev i slutningen af juni dansk mester, da han blandt andet slog den tidligere tredobbelte DM-vinder Martin Toft Madsen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Viborg-historiker ramte plet

Annonce