Annonce
112

Fodboldfan skal i fængsel for at kaste øl efter betjent

En 24-årig mand fra Skals er dømt for vold, efter han smed øl efter en betjent på Energi Viborg Arena. Arkiv: Johnny Pedersen

Viborg: En 24-årig fodboldfan fra Skals var den 2. juni på Energi Viborg Arena for at se nedrykningskampen mellem Viborg FF og Hobro IK.

Umiddelbart efter kampen var fløjtet af, blev den 24-årige mand så vred på en politibetjent, at han fra fem-seks meters afstand smed et plastikkrus med øl efter betjenten ved udgangen til stadion. Betjenten blev ramt af plastikkruset og fik øl på kroppen.

Den tiltalte nægtede sig skyldig i anklagen om vold, som en sådan hændelse betegnes som. Han forklarede i Retten i Viborg, at han stod så langt fra betjenten, at han ikke regnede med at ramme ham.

Den 24-årige mand har tidligere været i fængsel i fire måneder i 2016 for vold og er også tidligere dømt for røveri, hvor han i 2015 fik en betinget dom på otte måneders fængsel.

På grund af den tiltaltes tidligere straffe og forholdets karakter blev den 24-årige idømt 20 dages ubetinget fængsel for at kaste øl på betjenten. Den dømte modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Der var ingen tvivl hos drengens mor: - Det er ham, der har gjort det

Annonce