Annonce
Sport

Fodboldfestivaler flytter fra april til august

Pigefodboldfestivalerne rykkes til august. Arkivfoto: Morten Dueholm
Pigefodboldfestivalerne i Viborg Kommune er rykket til uge 35 i august.

Viborg: Viborg Idrætsråd har på grund af corona-virus valgt at udskyde de planlagte pigefodboldfestivaler i april.

Pigefodboldfestivalerne vil i stedet blive afviklet efter sommerferien – nærmere bestemt i uge 35. Den nye plan for festivalerne ser således ud: Mandag den 24. august i Løvel, tirsdag i Liseborg, onsdag i Rødkærsbro, torsdag i Mønsted, og fredag på Viborg FF's anlæg på Kirkebækvej i Viborg.

- Både klubber og skoler har indtil videre taget god imod ændringerne, og de første skoler har meldt tilbage, at de selvfølgelig deltager. Så det er mega positivt, siger projektleder i Viborg Idrætsråd, Maiken Nyberg Nielsen.

- Mange klubber er i tvivl, om de kommer i gang før sommerferien. Nu kommer pigefodboldfestivalerne til at ligge i forbindelse med opstarten i efteråret i stedet for i foråret, siger Maiken Nyberg Nielsen.

Fodboldfestivalerne er for piger i 0.-1. klasse i Viborg Kommune, men alle piger, som skulle have været med i april, skal naturligvis deltage i efteråret - også selv om en del af dem til den tid går i 2. klasse.

- Det kan være en udfordring, at de nye 0. klasser kun er to uger henne, når pigefodboldfestivalerne finder sted. Derfor har vi også fuld forståelse for, hvis børnene i 0. klasse ikke skal på udflugt så tidligt i skoleforløbet.

- Men de er mere end velkommen, hvis de har lyst, og ellers kommer der jo forhåbentlig fodboldfestivaler igen i 2021, siger Maiken Nyberg Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce