Annonce
Viborg FF

Foden driller stadig - topscorer sidder over mod Vendsyssel

Frederik Brandhof kommer ikke på banen mod Vendsyssel tirsdag aften. Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Frederik Brandhof er plaget af fodsmerter og må sidde over i tirsdagens hjemmekamp mod Vendsyssel.

Fodbold: I den anden kamp efter corona-pausen måtte Frederik Brandhof lade sig udskifte i første halvleg mod Kolding IF.

Seks dage senere mod FC Roskilde bankede han bolden i mål til 3-2 med den fod, som han kom til skade med under Kolding-kampen.

Men han gennemførte ikke Roskilde-opgøret uden smerter, og mere end en måned senere døjer den 24-årige midtbanespiller stadig med fodproblemer.

Annonce

- Han spiller ikke i morgen (mod Vendsyssel, red.). Han har spillet hver anden kamp. fordi hans fod er maksimalt presset. Når han går på banen, så er det med store smerter i foden, og det er den eneste grund til, at han i nogle kampe har været mere usynlig end tidligere på sæsonen.

- Men jeg vil gerne rose ham for at have taget rigtig mange kampe for holdet, hvor han har spillet med hjertet helt uden på trøjen, sagde Viborg FF's træner Jacob Neestrup efter mandagens træning på Kirkebækvej.

Har du overvejet at fjerne ham fra resten af kampene i denne sæson?

Nej, det har jeg ikke. Det skyldes for det første, at denne sæson ikke er lukket ned. Det er den først, når vi ikke har mere at spille for resultatmæssigt, og lige nu kæmper vi for andenpladsen.


Når han går på banen, så er det med store smerter i foden, og det er den eneste grund til, at han i nogle kampe har været mere usynlig end tidligere på sæsonen

VFF-træner Jacob Neestrup


- For det andet er det en slagskade, som Brandhof har. Det er ikke sådan, at han kan blive mere skadet af at spille, men hvis han får et slag på foden, så tager det fire-fem dage at blive klar igen. Der er en uge mellem kampene mod Vejle og Kolding, så der er en chance for, at han kan spille de to sidste kampe, sagde Jacob Neestrup.

Frederik Brandhof er med 10 fuldtræffere Viborg FF's topscorer i denne sæson.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Tysk læge gengiver Eriksens første ord efter genoplivning: - For fanden, jeg er kun 29 år gammel  

Annonce