Annonce
Viborg

Fodermesteren skiftede spor

Kseniia Stentoft får overrakt sin lærlingepris. Fra venstre:  Lisbeth Pedersen, regnskabschef hos Skov A/S og Kseniias nærmeste leder. Årets lærling Kseniaa Stentoft og formand for DI Skive/Viborg, Palle Damborg
Annonce

Viborg/Skive: "Djakuy za nagorody".Sådan lød det i går, da Kseniia Stentoft på sit modersmål takkede for, at hun af Dansk Industri Skive/Viborg blev udpeget til årets lærling.

Kseniia Stentoft, der kommer fra Ukraine, har boet i Danmark siden 2007 og er i dag gift og har to børn. Som kontorelev hos Skov A/S i Glyngøre har Kseniia taget virksomheden med storm. Vejen til elevpladsen hos Skov har været anderledes end de fleste andres. Da Kseniia kom til Danmark, arbejdede hun som ufaglært i landbruget og blev siden fodermester. Ønsket om at læse videre brændte dog så stærkt, at hun først uddannede sig til finansøkonom og siden fik elevpladsen hos Skov A/S.

- Allerede da vi læste elevansøgningerne igennem og siden havde kandidaterne gennem en Skype-samtale, kunne vi fornemme, at Kseniia var noget specielt. Her var der tale om en særligt målrettet ansøger, og det er vi kun blevet bekræftet i. Hun er en aktiv pige med ben i næsen, siger Lisbeth Pedersen, regnskabschef hos Skov A/S og Kseniias nærmeste leder.

Annonce

Stort ansvar

Gennem elevtiden har Kseniia løst alle opgaver med ihærdighed og omhu. Hun påtager sig et stort ansvar og er ikke blot værdsat af ledelsen, men også af kollegaerne. Hendes smilende væsen vinder kollegaernes hjerter, og fra dag et har Kseniia fundet sin plads i virksomheden.

- Kseniia er et eksempel til efterfølgelse for alle unge på erhvervsuddannelserne. Mange af vores virksomheder har brug for, at flere får øje på de mange fremtidsmuligheder, erhvervsuddannelserne giver. Der er altid brug for dygtige faglærte, og det er Kseniia fra Skov A/S, siger Palle Damborg, der er formand i Dansk Industri Skive/Viborg.

Til efteråret vil Kseniia Stentoft - sammen med lærlingeprisvinderne fra de andre dele af landet - blive inviteret til frokost med DI's administrerende direktør Karsten Dybvad og formand for Dansk Metal Claus Jensen i Industriens Hus i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Spillerne er glade - træneransættelse har givet ro, men skubber også til niveauet

Annonce