Annonce
Viborg

Folk bestiller garn online: Garnkassen har fordoblet omsætningen

Karin Madsen driver webshoppen Garnkassen på deltid. Til daglig står hun for bogholderi og rengøring hos Skovgaard Musset. Foto: Morten Pedersen
De fysiske garnbutikker har det ikke så godt, men webshoppen Garnkassen har fået ekstra travlt i denne corona-tid.

Viborg: Det kan være kedsommeligt derhjemme i disse dage. Der er dog en gruppe, som har fundet sit tidsfordriv: garnentusiasterne.

Det tyder det i hvert fald på, når man snakker med Karin Madsen, som ejer webshoppen Garnkassen.

- Jeg pakker og pakker, så det gør noget. Mit salg er steget helt vildt, siger Karin Madsen.

Karin Madsen fortæller således, at hendes salg i denne måned er blevet fordoblet til omkring 60.000 kroner.

- Det er jo spændende, om salget fortsætter ind i april, men den seneste uge har jeg da haft virkelig travlt. Så må vi se, hvordan det ser ud, når folk begynder på arbejde igen, siger Karin Madsen.

Annonce
Karin Madsen driver Garnkassen hjemmefra, hvor hun har sit lager. Foto: Morten Pedersen

Fysiske butikker lider

Efter et par hurtige opkald til de øvrige garnbutikker i Viborg og omegn står det hurtigt klart, at de oplever det modsatte af Karin Madsen.

Deres salg er således faldet, siden corona-krisen indtraf. Det er kun Garnshoppen, som melder om et salg, som er uændret.

- Det giver jo god mening, at når folk ikke må komme ud, så bestiller de hjemmefra, siger Nina Guldhammer, indehaver af Si-Ki Garn.

Si-Ki Garn, som både har butik i Stoholm og Viborg, har været uheldig med timingen, da dens webshop er ved at blive opdateret. Derfor har man ikke haft noget større salg derigennem.

- Men vi har jo stadig åbent i butikkerne, og så må vi se. Det er jo ikke til at vide, om vi bør åbne butikken eller ej, når en ny dag starter. Men vi har åbent og har valgt, at der maksimalt må være to kunder i butikken ad gangen, siger Nina Guldhammer.

Karin Madsen har lokale kunder, som gerne bytter garn nogle gange. I denne tid bliver indleveret garn lagt i "karantæne" væk fra alt det andet garn. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce