Annonce
Læserbrev

Folkebladet. Den hæftede avis

Læserbrev: Kære Folkeblad. Som daglig læser af avisen er jeg, og sikkert mange andre læsere med mig, irriteret over, at indlægget ”Danmark” altid er indhæftet i avisen. Det, at i ødelægger en spændende artikel ved dette tossede påhit at indhæftet ”Danmark” det er da fjollet og irriterende.

I kan jo godt indlægge med tillægget ”Erhverv”. Det kan da ikke være så dyrt at lave denne ændring. Det er tidligere påpeget af Finn Lindermann i 2016, hvor i ville gøre noget ved det problem. Søndagsudgaven af de tre Stiftstidende er også med indstik. Hvor er så så problemet, altså ud over penge.

Ved en mærmere undersøgelse af priser på jeres avis er I de næstdyreste, set i forhold til Skive Folkeblad, Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Randers Amtsavis.

Svar: Kære Erik Kongstad. Personligt ville jeg gerne helt undvære hæftningen af avisen. Det har vi jo også prøvet efter henvendelser fra læsere, der mener det samme som dig. Vi prøvede, men den storm, jeg blev udsat for af utilfredse læsere (den var vedvarende), fik mig til at skifte mening. Så vi genindførte hæftningen.

Vores trykkeri giver ikke andre muligheder - enten eller. Vi skulle ellers trykke hver del for sig og indstikke manuelt, og det ville koste mindst et par journalister jobbet. Trods alt foretrækker jeg at satse på højst mulige kvalitet på det lokale indhold i avisen.

P.S. Skive Folkenblad, Midtjyllands Avis og Herning Folkeblad har ikke noget "Danmark-tillæg" og udkommer ikke på søn- og helligdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce