Annonce
Alarm 112

Folkebladet er med fra retslokalet: 31-årig tiltalt for drabsforsøg i Sct. Mathias Centret

Tirsdag formiddag begynder sagen om det knivstikkeri, som i september satte Viborg midtby på den anden ende. Folkebladets journalist er med fra byretten.

Viborg: En sen eftermiddag i september gik en 31-årig mand ind på Café 89 i Sct. Mathias Centret og stak en 21-årig mand flere gange i halsen med en stor køkkenkniv.

Gerningsmanden slap af sted fra centret, men efter ganske få minutter blev han anholdt.

Nu er manden tiltalt for forsøg på manddrab. Straffesagen begynder i dag, tirsdag, og den fortsætter i de kommende dage og ind i næste uge.

Annonce

Tidslinje: Drabsforsøg i Sct. Mathias Centret

  • 22. september 2020: Omkring klokken 17.35 bliver en 21-årig mand, som er ansat på Café 89 i Sct. Mathias Centret, stukket flere gange i halsen med en kniv. Stikkeriet efterlader den unge mand i overhængende livsfare. Overfaldet sker inde på caféen, og gerningsmanden bliver efter ganske få minutter anholdt på åben gade, og politiet spærrer store dele af midtbyen af i flere timer.
  • 23. september 2020: Gerningsmanden, en dengang 30-årig mand, bliver fremstillet i grundlovsforhør - sigtet for forsøg på manddrab. Han nægter sig skyldig, men grundlovsforhøret ender alligevel med, at han bliver varetægtsfængslet. Det har han været lige siden. Samme dag oplyser politiet, at offeret er uden for livsfare.
  • 8. marts 2021: Anklagemyndigheden oplyser, at der er rejst tiltale for drabsforsøg.
  • 18. maj 2021: Sagen mod den i dag 31-årige mand går i gang ved Retten i Viborg.
Folkebladet er med i retten. Foto: Jysk Fynske Medier
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce