Annonce
Viborg FF

Folkebladet går tæt på Viborg FF's største triumf nogensinde

Den 1. juni er det 20 år siden, at Viborg FF triumferede i pokalturneringen. Samme dag udkommer folkebladet med et særligt tillæg i den anledning. Arkivfoto: Morten Dueholm.
Den 1. juni er det præcis 20 år siden, at Viborg FF via sejren i landspokalturneringen hentede klubbens største triumf i nyere tid. I den anledning udkommer folkebladet med et tillæg om triumfen.
Annonce

Viborg: Den 1. juni er der ekstra god grund til at købe Viborg Stifts Folkeblad.

Sportsredaktionen er i det nostalgiske hjørne og bidrager med et særligt tillæg om den største triumf i Viborg FF's historie.

Det er nemlig selve årsdagen for Viborg FF's triumf i landspokalturneringen i 2000.

I den anledning har vi talt med en lang række aktører om en oplevelse, som de alle husker temmelig tydeligt. Vi har talt med holdets træner Kim Poulsen, med anfører Jakob Glerup, matchvinder Hans Eklund, direktøren Morten Jensen, modstanderen Søren Frederiksen og journalist Michael Eskebjerg, som dækkede pokalfinalen dengang.

De bidrager alle med oplevelser, følelser og anekdoter om en periode, hvor VFF godt nok var en lille klub - men en klub, som stort set alle andre frygtede at møde.

Desuden har vi været i arkivet og har gravet masser af billeder frem fra den dejlige sommerdag for 20 år siden, hvor sejren blev fejret i både Parken og i Viborg.

På viborgfolkeblad.dk og i Nyhedskiosken udkommer der også en podcast, hvor du kan høre aktørerne fortælle om deres oplevelse af den største triumf i Viborg FF's historie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce