Annonce
Sport

For halvandet år siden takkede han nej: Men nu er VFF-talent klar til landsholdet

Tobias Bech. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg: 16-årige Tobias Bech er blevet udtaget til det danske U17-landshold, hvor den teknisk stærke og hårdtsparkende kantspiller kan få sin debut i de rød-hvide farver.

Det er på den anden side af nytår, at Tobias Bech skal pakke sin taske og en tur til varmere himmelstrøg. Destinationen er Cypern fra 11. til 19. januar 2019. Det forlyder, at Danmark skal spille to kampe på turen, hvor Grækenland er modstanderen begge gange.

Tobias Bech var i omkring et halvt år hen over foråret, sommeren og efteråret ramt af skader, men han gjorde comeback på førsteholdet, da han spillede de sidste syv-otte minutter i årets sidste hjemmekamp mod Thisted.

Han har tidligere været udtaget til landsholdssamling, men meldte dengang afbud.

- Jeg har det svært med at møde mange nye mennesker på én gang. Så jeg havde ikke lyst at komme til en samling, hvor jeg ikke rigtig kendte nogen i forvejen. Jeg føler mig ikke klar til landsholdet i øjeblikket, men det skal nok komme med tiden, sagde Tobias Bech Kristensen tilbage i oktober 2017.

Nu virker det så til, at tiden er kommet for det store VFF-talent.

Annonce
Tobias Bech var ude i omkring et halvt år med skader, men nåede at gøre comeback på Viborg FF's førstehold inden vinterpausen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Viborg HK For abonnenter

Godt på vej - men Viborg HK's stregkriger har endnu mange skridt at tage

Annonce