Annonce
Sport

For meget snak - for lidt handling

Line Uno mente ikke, at Viborg HK havde undervurderet TTH. Foto: Agata Lenczewska-Madsen

Line Uno følte ikke, at Viborg HK undervurderede TTH Holstebro.

Viborg: Flere af Viborg HK's spillere talte om manglende parathed, manglende fokus og især om manglende tacklinger efter nederlaget til TTH Holstebro.

Derfor var det nærliggende at spørge, om man havde taget for let på en modstander, som man har slået flere gange tidligere i sæsonen.

- Jeg synes ikke, at vi undervurderede dem. Det virkede det ikke til. Vi havde fine træninger, og vi vidste jo godt, hvad de kom med, men vi snakkede måske mere om det, end vi satte handling bag ordene, sagde playmakeren Line Uno, der også oplevede en kamp, hvor forsvaret var alt for åbent.

- Vi sad i pausen og talte om, at det var for meget, at de scorede 17 mål i første halvleg, så nu skulle vi ind og tackle så det sang, men der var bare ingen af os, der gjorde det. Vi vidste jo godt, hvad der skulle gøres - men vi gjorde det ikke, sagde hun.

Allerede onsdag gælder det en udekamp mod FC Midtjylland, men Line Uno er ikke bekymret for den kamp.

- Den her gjorde ondt, men vi skal bare videre. Vi træner igen mandag, har taktik og så er fokus på kampen onsdag. Lige nu er det søndag, og så må vi gerne være skuffet, sagde Line Uno.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce