Annonce
Sport

For tredje år i træk - folkebladet sender direkte fra Søndersøløbet

Søndersøløbet 2019 finder sted den 28. maj - og igen i år sender folkebladet direkte tv fra løbet. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Igen i 2019 kan du følge Søndersøløbets hovedløb direkte på viborgfolkeblad.dk.

Viborg: Søndersøløbet er noget ganske særligt.

For mange lokale løbere er det årets højdepunkt - og selv for lokale eliteløbere er det vigtigt at vise sig flot frem ved det historiske løb rundt om Søndersø.

Også på folkebladets sportsredaktion anser vi Søndersøløbet for at være en ganske særlig lokal begivenhed.

Derfor vil vi også for tredje år i træk sende direkte tv fra begivenhederne ved søen, når løbet finder sted den 28. maj.

Vi starter udsendelsen med et optakt fra klokken cirka 19.00. Den mangedobbelte vinder af løbet, Søren Rasmussen, vil igen i år øse ud af sin viden om selve løbet og om de løbere, som ventes at kæmpe med om podiepladserne på kvinde- og herresiden.

Sportsredaktør Danni Kristensen er vært i studiet, hvor der også kommer gæster forbi, mens Christian Hald og Bertram Christensen er reportere.

Vi følger med når løbet skydes i gang klokken 19.30 og er med helt tæt på, når vinderen hos herrerne løber i mål klokken cirka 19.47. Og vi sender direkte billeder og får masser af reaktioner helt frem til efter præmieoverrækkelsen.

Det hele kan følges på viborgfolkeblad.dk.

Folkebladet vil igen i år have livestudie ved målområdet ved søen. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Diskussion om træ-politik er ikke slut endnu

Annonce