Annonce
Debat

Forbyd overvægtige i det offentlige rum!

Annonce

Overvægt: Fede mennesker er som en slags pest, som hverken kommer dem selv, mig eller dig til gode. Overvægtige borgere ligger til last for samfundet, fordi følgerne af deres fedme giver sygdomme og flere hospitalsbesøg end andre. Det koster hvert år samfundet flere millioner kroner at borgere, som konsekvens af deres fedmeproblem, skal optage plads på sygehuset og ligge til last for samfundet. Men det mest oversete problem er, at overvægtige faktisk også er til skade for deres eget helbred.

Som det gode og retfærdige menneske jeg trods alt er, bekymrer jeg mig selvfølgelig for mine medmenneskers ve og vel. Derfor vil jeg anbefale, at vi som samfund bør gøre det ulovligt for overvægtige at færdes i det offentlige rum. Så kan de overvægtige nemlig lære, at vi som samfund ikke tolererer den slags, og at vi blot ønsker at hjælpe dem af med deres problem. Forbud er den rigtige vej at gå, for vi ved jo alle, at når noget gøres ulovligt, så holder folk op med deres dårlige vaner, præcis ligesom f.eks. rygeforbuddet nedsætter antallet af rygere.

Rygeforbud på offentlige steder er ikke mere kontroversiel end at forbyde overvægtige mennesker i det offentlige rum. Vi er jo som gode medmenneskernaturligvis enige om at hjælpe rygere ud af deres problem, for de er jo til skade for deres eget helbred. Præcis på samme måde må vi da være solidariske og hjælpe alle de stakkels overvægtige mennesker, så de kan komme på rette kurs igen.

Er mit forslaget lidt voldsomt, synes du? Måske, men det er jo for deres eget bedste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce