Annonce
Rundt om Viborg

Foredrag om Matador og kristendommen på Fjandbohus

Ronald Risvig holder foredrag om Matador og kristendommen hos Iglsø Ældreklub på Fjandbohus. Arkivfoto: Rune Feldt-Rasmussen
Annonce

Iglsø: Der er foredrag om om tv-serien Matador og kristendommen hos Iglsø Ældreklub til ældreklubbens næste arrangementet tirsdag den 18. februar på Fjandbohus i Iglsø.

Her får man besøg af foredragsholderen og valgmenighedspræsten Ronald Risvig fra Aulum. Hans foredrag "Matador og Kristendom" bygger på hans egen bog ”Matador og kristendom - 24 fortællinger om vort liv”, som han udgav i november 2015, og som han efterhånden har holdt masser af foredrag ud fra i det ganske land og på Færøerne.

Det skal handle om, hvordan de kristne værdier afspejler sig i hverdagen i det korsbækske miljø. Gennem foredraget kommer vi tæt på Korsbæks borgere, som de lever med intriger, kærlighed og en forløsende humor. Gennem langt over to hundrede foredrag er jeg blevet bekræftet i, hvordan foredraget for tilhørerne åbner for nye sider af såvel Matador som kristendom - så det kan forbindes med det enkelte menneskes eget liv. Under den historiske og folkekære fortælling, som vi spejler os i - ligger evangeliet indlejret som en "folkelig prædiken”, skriver Ronald Risvig på sin hjemmeside om foredraget.

Som altid er alle velkomne til at lytte med til arrangementer hos Iglsø Ældreklub. Og som altid begynder man klokken 14.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce