Annonce
Rundt om Viborg

Forening vågner af dvalen: Sommerudflugt og rejse til Sverige gennemføres

Den islandske natur - storslået og og smuk - kommer rejsende med Foreningen Norden Karup til at opleve næste sommer. Arkivfoto: Mads Sandemann/Scanpix

Karupegnen: Efter mere end et års pause lægger Foreningen Nordens Karup-afdeling op til, at aktiviteterne så småt kan komme i gang igen.

Sæsonprogrammet indeholder blandt andet en forsinket forårsudflugt, idet den sædvanlige tur - denne gang til Birger Larsens samling i Viborg - kommer til at foregå i august.

I samme måned gennemføres som planlagt en rejse til de svenske Østersø-øer Øland og Gotland. Her er der plads til 10-12 flere, og vil man med, kan det ske ved henvendelse til Sørens Rejser i Kjellerup.

Annonce

Næste sommer er det planen, at Foreningen Norden Karup tilbyder en tur til Island - en rejse, der sidste år blev aflyst på grund af corona. Om Islands-rejsen holdes der informationsmøde i september.

Den 19. januar 2022 er det planen at genoptage traditionen med en nordisk delikatesseaften i Grønhøj Kulturhus. Også denne aften måtte sidst aflyses.

Det samme har været tilfældet med dette forårs generalforsamling. I stedet er planen at holde den næste generalforsamling i marts 2022.

Formand Jann Rasmussen glæder sig over, at det trods et år med så godt som ingen aktiviteter er lykkedes at fastholde langt de fleste medlemmer. Ud af omkring 220 er kun 15 faldet fra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce