Annonce
Viborg

Forlænget forsamlingsforbud betyder forlænget nedlukning af seniorhåndbolden

Seniorhåndbolden i eksempelvis 2. division må holde pause lidt endnu. Arkivfoto: Mads Plagborg Magnussen.
Annonce

Håndbold: Ligaerne ruller - og i denne weekend bliver der også sat gang i 1. division for både kvinder og herrer.

Men alle seniorrækker derunder må fortsat væbne sig med tålmodighed.

Da regeringen fredag via en pressemeddelelse kunne fortælle, at forsamlingsforbuddet på 10 personer er forlænget frem til den 13. december betyder det nemlig samtidig også, at seniorhåndboldturneringer fra og med 2. division og nedefter i rækkerne fortsat skal være sat på standby.

- I turneringsudvalget havde vi lagt en plan, der tog udgangspunkt i en genåbning efter den 23. november. Det er desværre ikke en realitet nu, og derfor skal vi selvfølgelig igang med at kigge på en ny plan og se på, hvad vi kan gøre, hvis der åbnes op igen efter den 13. december. Der vil blive meldt mere ud om om genopstarten af den igangværende turnering i den kommende uge, siger turneringsudvalgets formand Anders Fredsgaard i en pressemeddelelse, hvor han udtrykker glæde over, at børne- og ungdomshåndbolden kan fortsætte.

Dansk Håndbold Forbund og de tre distriktsforbund henstiller til, at man inden for breddehåndbolden blandt seniorer kun gennemfører håndboldtræningen, så længe man kan overholde de gældende retningslinjer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce