Annonce
Viborg FF

Forløsning på hjemmebane udeblev - men det er ikke så tosset alligevel

Steffen Højer mener ikke, at der er den store forskel på top og bund i 1. division. Foto: Morten Dueholm
Steffen Højer erkendte, at FC Helsingør fortjent fik det ene point søndag eftermiddag, men cheftræneren minder om, at Viborg FF stadig ligger nummer et med 10 kampe tilbage.

Viborg: Cheftræner Steffen Højer mente efter kampen mod FC Helsingør, at Viborg FF kunne have været foran 2-0 eller 3-0 ved pausen. Ud over Mikkel Aggers mål ramte Nicklas Røjkjær stolpen, og Højer kaldte det for en fantomredning, da Oliver Thychosens forsøg fra nært hold blev afværget.

I anden halvleg var det til gengæld ikke godt nok fra hjemmeholdets side.

- De var bedre end os i anden halvleg. Vi gav så mange dødbolde væk, at man måske kan sige, at det var velfortjent, at kampen endte uafgjort, sagde Steffen Højer.

I pausen talte vi om, at vi ikke måtte blive for tilfredse, for man vinder ikke fodboldkampe på 45 minutter. Vi skulle ud og angribe, score målet til 2-0 og gøre arbejdet færdigt, men det var desværre ikke det, man fik at se. Vi spillede ikke hinanden gode, og det gjorde, at det blev en ærgerlig anden halvleg for os, sagde Steffen Højer.

Inden kampen havde Steffen Højer håbet på en forløsning på hjemmebane, men den kom ikke, selv om FC Helsingør ligger under nedrykningsstregen.

- På papiret er Helsingør et bundhold, men alle, som kender den her række, ved, at der ikke er den store forskel på bund og top. Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvem vi møder. Det handler bare om, at vi skal have den forløsning (på hjemmebane, red.), sagde Steffen Højer og slog fast, at det hele ikke er så ringe endda.

- Der er 10 kampe igen, og vi ligger stadig nummer et. Det er ikke så tosset. Og man kan så tænke lidt over, om topholdene i 1. division taber point, fordi de er dårlige, eller fordi rækken er blevet ret god, sagde Steffen Højer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce