Annonce
Bjerringbro

Formand er taknemmelig for frivilligt arbejde

Kurt Madsen glæder sig over Hans Andersens og Søren Iversens frivillige indsats. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Rødkærsbro: At Lunden i Rødkærsbro stort set altid er pæn og ryddelig, skyldes indsatsen fra Søren Iversen og Hans Andersen. I omkring ti år har de samlet papir, glasskår og meget andet op i byens anlæg.

Formanden for Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Kurt Madsen er glad for de to herrers arbejde.

- Deres indsats betyder rigtig meget. De gør et stort stykke arbejde. Det er jo sådan, at det altid er svært at smide det første stykke papir, men hvis der i forvejen ligger meget, så har folk en tendens til at smide deres affald, og pludselig ligger der meget, siger han.

- Det betyder meget, at der er et dagligt opsyn i Lunden. Søren og Hans er jo en slags bypedeller, som vi kender det fra blandt andet Møldrup, tilføjer Kurt Madsen.


Det betyder meget, at der er et dagligt opsyn i Lunden. Søren og Hans er jo en slags bypedeller, som vi kender det fra blandt andet Møldrup.

Kurt Madsen, fmd. for Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening


Lige nu venter han og mange andre på en ny bænk, som skal etableres rundt om søen. Og så er der også byens nye toilet, som endnu ikke er åbent, selv om det har stået der i snart et par måneder.

- Vi tager det lige med ro. Vi skal have fundet nogle til at holde øje med det. Jeg håber, at der er nogle frivillige, som vil gøre det, for hvis vi skal betale et rengøringsfirma for det, så bliver foreningens kasse hurtig tømt, siger Kurt Madsen.

- Men lige nu i en tid med corona, venter vi lidt, for det hele skal jo  sprittes af jævnligt, og det vil kræve meget tid. Så vi håber at kunne åbne toilettet til foråret, og til den tid, kommer der også flere mennesker i Lunden, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce