Annonce
Bjerringbro

Formand: Vi vil gerne redde trådene ud

Formand for Bjerringbro Motocrossklub, Søren SørenSørensen er frustreret over manglende kommunikation. Arkivfoto
Det kommer bag på både formand for crossklub og firma, der har fremstillet støjrapport, at den ikke er i orden.
Annonce

Bjerringbro: Det var en opringning til crossklubformand Søren Sørensen fra firmaet Sweco, der har udfærdiget støjrapporten, der gav ham den noget overraskende nyhed om, at Viborg Kommune ikke er tilfreds med støjrapporten og ønsker uddybende oplysninger.

- Både jeg selv og Sweco var overbevist om, at alt var i skønneste orden, og at vi havde indleveret rapporten i ordentlig tid, hvilket var midt i april, siger Søren Sørensen, der er noget frustreret over den manglende dialog, der har været mellem kommunen og klubben.

Informationen om at støjrapporten var afvist, og at man på det næste økonomi- og erhvervsudvalgsmøde vil overveje, om en ny tidsfrist for planerne overhovedet kan komme på tale, måtte Søren Sørensen læse i avisen.

- På nuværende tidspunkt ved hverken jeg eller Sweco noget. Jeg er heller ikke bekendt med, hvad det er for oplysninger, kommunen synes, der mangler, siger Søren Sørensen, der meget gerne vil i dialog med kommunen.

Han erkender, at støjrapporten er blevet forsinket, men i både hans og Swekos optik er den blevet afleveret rettidigt.

- Det er en rigtig træls og kedelig situation, vi står i, og vi vil naturligvis gerne have redt trådene ud. Vi har allerede lagt rigtig meget arbejde i både bygninger og område, siger Søren Sørensen og fortsætter:

- Det, der kan bekymre mig i forhold til mødet hos ØK på onsdag, er, om politikerne overhovedet kender nok fakta til at tage den rette beslutning.

Det, han henviser til, er sagsfremstillingen på dagsordenen, hvor det heller ikke fremgår, hvilke fejl og mangler i støjrapporten, forvaltningen efterlyser.

- Der er for få konkrete informationer, og jeg håber virkelig, at politikerne når frem til den beslutning, at fakta skal fremfindes, og at man dermed forlænger tidsfristen, siger Søren Sørensen, der hver dag arbejder på at holde klubben i gang til trods for, at man ingen lokal bane endnu har.

Annonce
Annonce
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce