Annonce
Viborg

Fornem hæder til lokalt busselskab

Tidligere på ugen overrakte Midttrafik prisen "Bedste busselskab 2017/2018" til blandt andet TK-Bus, der vandt puljen med små ruter: Foto: Midttrafik.

Midttrafiks kunder har kåret Viborg-firmaet TK-Bus som det bedste busselskab på de små ruter.

Viborg: Smilene var store, og chaufførerne var stolte, da prisen som "Bedste busselskab 2017/2018" tidligere på ugen blev uddelt. Viborg-firmaet TK-Bus vandt i puljen med små ruter, som kører under 15.000 køreplantimer om året.

Det er Midttrafiks kunder, der gennem en kundetilfredshedsmåling har afgjort, hvem prisen skulle tilfalde. Målingen viser, at den samlede tilfredshed er høj på tværs af alle de busselskaber, som kører for Midttrafik. Busselskaberne i puljen med små ruter scorer i gennemsnit 8,2 på en skala fra 0-10, mens scoren i puljen med store ruter er 8,1. TK-Bus klarer sig flot på alle spørgsmål i tilfredshedsmålingen. Desuden ligger selskabet helt i top i kvalitetsvurderingen, fordi det slet ikke har haft nogen kundeklager i perioden.

- Jeg er utrolig stolt over at vinde prisen. Vi er særlig glade for, at vi ikke har haft nogen kundeklager, og at vi scorer højt på vedligehold og rengøring af vore busser. Det må jo betyde, at vi har nogle dygtige chauffører. Stor ros til dem. Vi prøver alle på at yde den bedste service for passagererne i hverdagen, siger ejer af TK-Bus, Tommy Krogh.

Med førstepladsen følger 150.000 kroner. TK-Bus kører på lokale ruter i Viborg-området - blandt andet rute 770 og 771.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce