Annonce
Rundt om Viborg

Forsamlingshus kan fortsætte med ny bestyrelse

Forsamlingshuset i Sjørup kan fortsætte. Arkivfoto: Morten Dueholm

Sjørup: Forsamlingshuset i Sjørup ser ud til at kunne fortsætte med en ny bestyrelse. Den 1. april var der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med det ene punkt på dagsordenen, at der skulle vælges medlemmer til en ny bestyrelse. Ellers ville konsekvensen være at forsamlingshuset måtte lukke.

På grund af corona-krisen er den ekstraordinære generalforsamling nu aflyst, men i et opslag på Vroue By og Omegns Facebook-side skriver bestyrelsen, at det er lykkedes at få to nye medlemmer i bestyrelsen, og at der dermed er en bestyrelse med fire medlemmer.

"Vi leder med lys og lygte efter et 5. medlem, så er der en derude, der har tid og lyst til at hjælpe Jacqueline, Rene, Simon og John, hører vi gerne fra jer", skriver bestyrelsen for Sjørup Forsamlingshus i opslaget.

Til Fjends Folkeblad siger afgående kasserer Esper Nørremark, at man har et rigtigt godt hus med gode forhold, og det derfor er glædeligt, at forsamlingshuset kan fortsætte.

"Jeg ville da have det dårligt med at skulle være en af dem, der var med til at kaste håndklædet i ringen", siger han til avisen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce