Annonce
Rundt om Viborg

Forstander-goddag - og -farvel

Mette Navntoft har afløst Poul Erik Clausen som forstander på Havredal praktiske uddannelser. Der er goddag-og-farvel-reception fredag den 4. september. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Havredal: Siden årsskiftet har Mette Navntoft i praksis været leder af Havredal praktiske uddannelser - først som konstitueret forstander og siden 1. juni som forstander, men på grund af coronakrisen og dens restriktioner har der ikke været mulighed for og lejlighed til at markere det endnu.

Det rådes der dog bod på med en kombineret afskeds- og velkomstreception fredag den 4. september.

Afskeden er med Poul Erik Clausen, der nåede 19 år som Havredal-leder, før han i foråret blev udnævnt til generalsekretær for Jysk børneforsorg/Fredehjem, der står bag en række special-institutioner for børn og unge - blandt disse Havredal praktiske uddannelser.

Poul Erik Clausen bydes desuden også velkommen - i sin relativt nye generalsekretærstilling, som han også først var konstitueret i en tid, før han blev udnævnt.

Den anden velkomst gælder altså 44-årige Mette Navntoft, der har efterfulgt Poul Erik Clausen. Med ansættelsen af Mette Navntoft er der kontinuitet, idet hun allerede i mange år har været ansat på Havredal praktiske uddannelser og desuden været en del af lederteamet i længere tid.

Havredal praktiske uddannelser har omkring 50 elever - unge med særlige behov - som næsten alle bor på eller omkring skolen og samtidig med uddannelsen også får bo- og socialtræning.

Annonce
Viborg

Høst fordelene af hjemmearbejde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce