Annonce
Viborg

Forstander på idrætshøjskole: I værste fald må vi lukke svømmehallen

Viborg Idrætshøjskole får - hvis det står til et flertal i kultur- og fritidsudvalget - ikke en ny svømmehal bygget sammen med den eksisterende.
Idrætshøjskolen Viborg ærgrer sig over, at et flertal i kultur- og fritidsudvalget foretrækker at placere en ny svømmehal i Houlkær frem for på Vinkelvej.

Viborg: I værste fald kan det ende med, at Viborg får "mindre vand" ved at bygge nyt til "mere vand".

Den lidt aparte konklusion skyldes, at Viborg Idrætshøjskole som konsekvens af sandsynlige mistede lejeindtægter fra den eksisterende svømmehal på adressen vurderer, at man kan blive nødt til at lukke den, hvis Viborg Kommune beslutter at bygge en ny foreningsbaseret svømmehal et andet sted, hvilket et flertal i kultur- og fritidsudvalget besluttede på et møde tirsdag.

Valget faldt som nævnt på Houlkær.

- Vi synes, at det er ærgerligt. Mest af alt for byen, der i vores øjne kunne få et unikt svømmemekka ved at bygge den nye hal sammen med vores eksisterende svømmehal, siger forstander Erling Joensen, Viborg Idrætshøjskole.

Han føjer til:

- Vi ser dog ikke helt sagen som afsluttet, for den endelig beslutning skal jo tages i byrådet, og vi håber, at alle måske kan få øjnene op for de fordele, der er ved at bygge hos os. Sker det så ikke, må vi jo vurdere situationen. Mister vi for mange lejeindindtægter, kan konsekvensen blive, at vi må lukke svømmehallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kaffevogn skal vente på tilladelse

Annonce