Annonce
Rund om Viborg

Forsvundet føl fundet død

Det forsvundne føl Sweet Dreams blev søndag fundet død som følge af en tragisk ulykke efter at have været forsvundet i knap en uge. Privatfoto fra Facebook

Grønhøj: Det forsvundne hvide hoppeføl Sweet Dreams fra Stutteri Greenhill ved Grønhøj er fundet død. Føllet blev fundet død søndag formiddag, og der er tale om tragisk ulykke, skriver ejeren Hanne Larsen på sin Facebook-side, hvor føllet også blev efterlyst mandag i sidste uge, hvor det forsvandt sporløst fra folden ved stutteriet.

"Sweetie er desværre fundet død her til formiddag. Det er faktisk en lettelse, da det slet ikke var til at holde ud at tænke på, at nogen skulle have taget hende. Tusind tak for den store opbakning til at finde hende. Der er tale om en tragisk ulykke. Meget trist udgang på sagen, men i det mindste en afklaring," skriver Hanne Larsen i opslaget. Hun frygtede i første omgang, at nogen havde taget føllet, da indhegningen var intakt, og da føllet ikke tidligere var gået væk fra flokken.

Det hvide hoppeføl var et såkaldt Welsh Mountain Cremello-hoppeføl på knap fire måneder, og det forsvandt i løbet af dagtimerne mandag fra en indhegning ved stutteriet på Mønstedvej uden for Grønhøj. Siden har man ledt efter føllet, og der er også eftersøgt med en drone undervejs i den forløbne uge.

Efterlysningen er blevet delt næsten 12.000 gange, og der er knyttet over 1700 kommentarer til opslaget undervejs.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kørte gennem landsby med 101 kilometer i timen: 37-årig i fængsel efter vanvidsture på Viborg-egnen

Viborg

Vinteren starter i august

Annonce