Annonce
Viborg

Fortsat store samarbejdsproblemer: Ledende overlæge i Diagnostisk Center skifter til job i Viborg

Diagnostisk Center i Regionshospitalet Silkeborg skal have ny ledende overlæge, efter Lasse Nørgaard har valgt at søge væk. Foto: Hospitalsenhed Midt
Diagnostisk Center på Regionshospitalet Silkeborg skal have ny ledende overlæge for Røntgen og Skanning. Den nuværende ledende overlæge, Lasse Nørgaard, har ønsket at skifte til et job på Regionshospitalet Viborg på grund af samarbejdsproblemer.
Annonce

Viborg/Silkeborg: Det meget omtalte Diagnostisk Center, hvorfra overlægen Ulrich Fredberg blev fyret sidst i april, mister nu endnu en ledende overlæge.

Denne gang er det ledende overlæge for Røntgen og Skanning Lasse Nørgaard, som har valgt at sige op.

Lasse Nørgaard har været ledende overlæge siden 1. november 2019,  hvor han blev en del af centerets ledelsestrio sammen med oversygeplejerske Knirke Thomsen og konstitueret ledende overlæge Mikkel Gjesing Callsen - sidstnævnte er konstitueret afløser for Ulrich Fredberg.

De seneste måneder har der været store samarbejdsproblemer mellem den medicinske og den røntgenfaglige del af Diagnostisk Center, og det har altså fået Lasse Nørgaard til at søge væk.

Lasse Nørgaard skifter fra en stilling som ledende overlæge på Diagnostisk Center i Silkeborg til Røntgen og Skanning i Viborg. Foto: Hospitalsenhed Midt

- Det var mit håb, at jeg kunne være med til at videreudvikle fagligheden i Røntgen og Skanning og bidrage til samarbejdet i Diagnostisk Center sammen med mine medarbejdere. Men både for Diagnostisk Center og for mig selv har de sidste syv måneder været udfordrende. Jeg tror ikke længere på, at samarbejdet i Diagnostisk Center kan lykkes med mig som ledende overlæge, og jeg har derfor bedt hospitalsledelsen om at overgå til en anden stilling i Hospitalsenhed Midt, forklarer overlægen.


Jeg tror ikke længere på, at samarbejdet i Diagnostisk Center kan lykkes med mig som ledende overlæge, og jeg har derfor bedt hospitalsledelsen om at overgå til en anden stilling

Lasse Nørgaard


Annonce

På vej til Viborg

Lasse Nørgaard tiltræder i stedet en stilling som overlæge i Røntgen og Skanning på Regionshospitalet Viborg.

- Vi er kede af, at Lasse ønsker at stoppe i sin nuværende stilling, men har stor forståelse for hans beslutning. Vi er glade for, at han har sagt ja til en stilling som overlæge på hospitalet i Viborg og på den måde bliver i organisationen, som dermed fortsat får stor gavn af hans radiologiske faglighed, siger lægefaglig direktør for Hospitalsenhed Midt Claus Brøckner Nielsen.

Hospitalsledelsen arbejder ifølge eget udsagn sammen med centerledelsen i Diagnostisk Center for at forbedre samarbejdet mellem de to dele af centeret.

- Vi er i tæt dialog med centerledelsen om, hvordan vi arbejder for at gøre Diagnostisk Center til en god arbejdsplads for både røntgenfagligt og medicinsk personale. Et tværfagligt samarbejde mellem medicin og radiologi er centralt for Diagnostisk Centers virke og afgørende for, at centret fortsat kan udvikle innovative patientforløb, fortæller Claus Brøckner Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Faldende elevtal skyld i nedskæringer

Viborg

Vi skal uddanne endnu flere pædagoger

Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Annonce