Annonce
Viborg

Fortvivlet mor søger flugtbilist: - Han efterlod en påkørt knægt på vejen

En 16-årig dreng er ifølge moderen blevet påkørt af en mobiltalende flugtbilist i Viborg. Genrefoto: Palle Herløv
En ung mand på 16 år blev ifølge moderen, Kathe Busk Rasmussen, kørt ned ved Søndersøvej i Viborg onsdag eftermiddag. Drengen er endt på hospitalet, knallerten er ødelagt, og politiet vil gerne i kontakt med vidner.
Annonce

Viborg: - Søger den mand, der havde travlt med sin mobil og kørte i en grå Mercedes, der her klokken cirka 15.30 kørte min søn ned.

Sådan lyder et opslag fra en oprevet mor på Facebook, efter hendes 16-årige søn, Malthe, onsdag eftermiddag blev påkørt. Det skete på Søndersøvej tæt ved Mosevænget.

Moderen, Kathe Busk Rasmussen, har både skrevet en besked på sin private Facebook-side og på Facebook-siden Vores Viborg. Her lyder det videre:

- Han (bilisten) glemte at stoppe op. Han efterlod bare en påkørt knægt på vejen. Vi vil gerne i kontakt med ham, da vi skal have hans oplysninger til forsikring og politiet.

Folkebladet har efterfølgende fået kontakt med moderen, der kan fortælle, at sønnen er blevet røntgenfotograferet for skader på det højre ben - men svaret lader vente på sig på grund af travlhed. Der er ikke umiddelbart sket yderligere skader.

- Malthe slog benet, da knallerten væltede ned over ham, fortæller Kathe Busk Rasmussen og fortsætter:

- Han havde været på besøg hos sine bedsteforældre på Mosevænget, og han kom kørende ned ad Søndersøvej ind mod Viborg. Han så en bil nærme sig bagfra, og allerede der så han, at føreren talte i mobiltelefon. Derfor holdt han ekstra meget øje med ham. Bilen trak tættere og tættere på ham i højre side af vejen, indtil den ramte ind i ham og væltede ham omkuld, siger moderen, der videre kan fortælle, at bilen fortsatte uden at gøre antræk til at bremse ned, og efterfølgende drejede den til højre ind mod Viborgs bymidte.

Annonce

Politiet søger vidner

Det er ikke kun den påkørtes mor, som gerne vil høre fra manden, der kørte bilen.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi vil vagthavende Lars Evan også meget gerne i kontakt med den formodede flugtbilist - eller vidner, der har set ham.

- Vi ved ikke mere end det, vi har fået anmeldt af moderen. Vi får det at vide små to timer efter, at påkørslen skulle være sket, og vi har fået at vide, at det var en grå Mercedes, hvor vi ikke kender nummerpladen. Så hvis nogen har set noget, må de gerne kontakte os, lyder meldingen fra politiet.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Adventistkirken i Viborg fylder 100 år

Annonce