Annoncørbetalt indhold

Forvalt dine sparepenge på en smartere måde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskere har mange sparepenge i banken, men er det egentligt det bedste sted at opbevare dem? Det er det ikke nødvendigvis, og derfor kan det være en god ide at finde en måde, hvor du kan forvalte dine sparepenge på en smartere måde. Det kan du læse mere om her. 


Annonce

Er banken det bedste sted? 

De fleste danskere, der har en opsparing, har sat sine sparepenge på en opsparingskonto i banken. Problemet med det, er, at det ikke nødvendigvis er den bedste løsning for dine sparepenge. Der er nemlig mange måder at spare på, og nogle af dem kan faktisk føre til, at din opsparing vokser på sigt. Du skal bare tage nogle taktiske beslutninger.

Få din opsparing til at vokse

Man kan faktisk få sin opsparing til at vokse, helt uden at skulle sætte penge fra sin løn ind på sin opsparingskonto. Med investering kan man få opsparingen til at vokse ved at træffe smarte beslutninger. Men hvordan kommer man i gang? Det skal vi undersøge lidt nærmere nu.


Kom i gang med investering 

Det er blevet langt nemmere at komme i gang med investering, takket være online handelsplatforme, der lader dig handle med lige præcis de finansielle instrumenter, du har lyst. Du skal bare finde den handelsplatform, der passer perfekt til dig.

Hvis du for eksempel er interesseret i at handle med danske aktier, så skal du kigge nærmere på den platform, der hedder Nordnet, hvor man kan handle med skandinaviske aktier. Hvis du heller vil handle med store amerikanske aktier som Apple og Amazon eller kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum, skal du opsøge den platform, der hedder eToro.


Køb aktier online på en nem og sikker måde. Det er måske ikke så svært som du tror, og alle kan faktisk lære sig at investere online. Når du skal vælge handelsplatform, er det også en god ide at tænke på pris. Der er nogle platforme, hvor man skal betale det, der kaldes kurtage. Kurtage er et lille gebyr, som du betaler per handel. Det kan hurtigt løbe op i meget, hvis du laver mange handler. Andre handelsplatforme er helt uden kurtage, men med et lille gebyr, for at konvertere det beløb du sætter ind på platformen til at investere for til platformens valuta. Så kan du gå i gang med at købe aktier.


Begynd at investere i dag 

Når du har fundet en handelsplatform, som lader dig handle med det, du gerne vil. Der er mange veje til gode investeringer, og du skal finde en god investeringsstrategi, der passer til dine behov. Man forholder sig overordnet til to strategier, når det kommer til investering. Der er en passiv og en aktiv. En passiv investeringsstrategi er en strategi, der lader dig investere på lang sigt. Du investerer i noget nu, der først skal give afkast om mange år. Den anden strategi er en aktiv investeringsstrategi, hvor man fokuserer på mange handler, der er åbne i kort tid, inden man lukker dem. Det kræver som regel en hel del erfaring for, at man kan investere på denne måde. Det udelukker dog ikke, at man kan lave en investeringsportfolio, der indebærer aktier, som skal give afkast på kort eller lang sigt. Det er en god ide at sprede sin risiko over flere investeringsobjekter, når man skal investere sine sparepenge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.