Annonce
Rund om Viborg

Fotobussen besøger Hvam

Fotobussen besøger Hvam onsdag den 12. juni. Foto: Tao Lytzen, Pixlart.

Hvam: Under Fotodage Viborg besøgte en digital udstillingsbus en række landsbyer i Viborg Kommune. I bussen kunne man opleve udstillingen ”Det skjulte liv i landsbyerne” skabt af fotografelever på Medieskolerne. Desværre gik bussen i stykker den allersidste dag, hvor den skulle have besøgt Hvam. Nu er den repareret, og borgerne i Hvam og omegn kan glæde sig til, at den kommer forbi onsdag 12. juni mellem klokken 13 og 18.

Bussen vil holde parkeret ved Hvam Kultur- og Forsamlingshus, Gamle Viborgvej 42. I projektet besøgte fotografelever fra grundforløbet på Medieskolerne Løvskal, Rødkærsbro, Skelhøje og Hvam for at indfange hverdagslivet i de fire byer. Det er der kommet en række interessante fotoserier ud af, der viser, at de mindre byer i Viborg Kommune har masser at byde på.

Udstillingen vises i en digital fotobus ejet af foreningen PixlArt, der blandt andet har som formål at bringe fotografiet ud til folket. På de fire dage af bussens Fotodage-tourné, som blev gennemført i uge 21, besøgte omkring 750 personer bussen, der således blev et tilløbsstykke i de byer, hvor fotografeleverne har arbejdet og bussen efterfølgende holdt parkeret.

Der er fri entré.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce