Annonce
Rundt om Viborg

Fotobussen kommer rundt til oplandsbyer

Mikkel Valentin har taget dette billede til udstillingen i fotobussen.
Fire oplandsbyer og Viborg får i den kommende tid besøg af fotobussen som led i festivalen Fotodage Viborg.

Viborgegnen: Som optakt til festivalen Fotodage Viborg besøgte fotografelever fra Medieskolerne byerne Skelhøje, Rødkærsbro, Løvskal og Hvam. Opgaven var at dokumentere ”det skjulte liv i landsbyerne”. Nu er fotografierne blevet til en udstilling, som i den kommende uge kan opleves i PixlArts digitale fotobus, der tager på miniturné i Viborg Kommune.

I en pressemeddelelse om udstillingen lyder beskrivelsen således:

"Hvad sker der egentlig derude i de mindre byer i Viborg Kommune? På virksomhederne, i forsamlingshuset, på villavejene, hos købmanden, i naturen? Det har elever fra grundforløbet på Medieskolernes fotografuddannelse sat sig for at undersøge og dokumentere, og nu er billederne fra projektet sat sammen til en udstilling, der kan opleves i PixlArts digitale fotobus i uge 21."

Bussen kommer til Skelhøje mandag den 20 maj. Her kan man besøge den ved Volden 26 fra klokken 13 til 18. Rødkærsbro får besøg tirsdag den 21. maj. Ved Rødkærsbro Skole/Rødkærsbro Bibliotek klokken 12-14. Ved Dagli’Brugsen, Jernbanegade, klokken cirka 14.15-18.

Onsdag den 22. maj får Løvskal besøg. Her holder bussen ved Kulturhuset, Løvskal Landevej 18, klokken 13-18. Torsdag den 23. maj kan man besøge bussen i Viborg ved rådhuset på Prinsens Allé fra klokken 12 til 17. Fredag den 24. maj er bussen i Hvam. Her holder den ved Kulturhuset, Gl. Viborgvej 42, fra klokken 13 til 18.

Der er fri entré, og alle er velkomne.

Den digitale fotobus tilhører PixlArt – en forening, der har etableret Danmarks første digitale fotomuseum i Østervrå i Nordjylland og udviklet en række innovative, mobile fotovisningskoncepter.

jak

Maiken Raahede Bentsen viser blandt andet dette foto i fotobussen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce