Annonce
Viborg FF

Fra Fremad Amager til Viborg FF - og tilbage igen

Jesper Christiansen vender tilbage til Fremad Amager. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Annonce

Fodbold: Jesper Christiansen stopper i Viborg FF efter denne sæson, men han kommer ikke til at gå arbejdsløs.

Fra og med 2020/21-sæsonen skal han være målmandstræner i Fremad Amager – klubben, som han forlod, da han skiftede til Viborg FF for et år siden.

- Fremad er en klub, jeg var en del af i mere end halvandet år, indtil jeg flyttede til Jylland af personlige årsager. Jeg nåede at være med fra starten af det nye projekt og en del af et hold, der var tæt på at overraske alle med en plads i playoff-spillet til Superligaen. Jeg har mange gode oplevelser fra tiden på Amager, og jeg glæder mig til at komme hjem efter denne sæson, siger Jesper Christiansen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Han nydt tiden i Viborg FF og samarbejdet med de forskellige personer klubben. Nu vil han fortsætte dedikeret og slutte ordentlig af i Viborg FF, inden han er klar til et nyt kapitel på Amager.

- Jeg er meget taknemmelig over, at Fremad Amager har ladt døren stå åben for et potentielt comeback. Jeg har haft en god dialog med trænerstaben omkring det her comeback, og vi har fundet frem til en rigtig god løsning. Det er stort set de samme ansigter, der er en del af klubben, og det bliver fantastisk at komme tilbage i vante omgivelser i Sundby Idrætspark, siger Jesper Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce