Annonce
Viborg

Tidligere VFF'er skifter til lærerværelset: - Jeg er både glad og stolt

Christian Sivebæk sammen med sin nye boss Erik Junker på efterskolen i Hald Ege.
Den tidligere Viborg FF'er Christian Sivebæk har fået job som lærer på efterskolen i Hald Ege, hvor han særligt skal tage sig af talentudvikling og udvikling af skolens fodboldlinje.
Annonce

Hald Ege: Hald Ege Fri- & Efterskole har ansat den tidligere professionelle fodboldspiller Christian Sivebæk som lærer.  Han var fra 2015 til 2020 en del af Viborg FF's førsteholdstrup.

Sivebæk skal varetage fodboldundervisningen primært på efterskolen, men også på friskolen og derudover undervise i Sports10, som er en anderledes 10. klasse. Derudover skal han have tilsyn og indgå i det almindelige kostskolearbejde på efterskolen.

Christian Sivebæk skal i fodboldundervisningen have et særligt fokus på udvikling af talenter og være med til at udvikle efterskolens fodboldlinje, så den vedbliver at være et attraktivt valg, når også dygtige fodboldspillere skal vælge efterskole.

- Christian passer perfekt ind i de rammer, vi driver skole på. Vi er meget stolte over at få ham som en del af vores team. Fodbold har været hele hans liv lige fra fodboldakademiet i Ikast til afslutningen på en flot fodboldkarriere for nylig i Viborg FF. Og så er han først og fremmest ambitiøs og en god fyr med nogle gode værdier, så jeg er sikker på, at han vil bidrage med en masse energi og kvalitet ind i vores talentudvikling, siger Erik Junker, forstander på efterskolen i Hald Ege.

Christian Sivebæk siger om sit nye job:

- Jeg er både glad og stolt over denne mulighed, og jeg ser frem til at kunne give noget af den erfaring og viden, jeg har opsamlet igennem min karriere, videre til unge mennesker. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang.

Christian Sivebæk kommer nu til at dele arbejdsplads med hustruen Anne, der er ansat på friskolen. På fodboldlinjen bliver han genforenet  med tidligere toptræner Erik Rasmussen, som også er lærer på efterskolen, og som Sivebæk tidligere har haft som træner i FC Midtjylland, hvor han var tilknyttet fra 2004 til 2011.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce