Annonce
Bjerringbro

Fra maler til stresscoach

Eva Miksa har åbnet klinik, Careness4you hos Base Business Bjerringbro. Foto: Christine Krüger Hansen
Eva Miksa ønsker at hjælpe andre. Derfor har hun nu åbnet en klinik, der tilbyder både massage og coaching.

Bjerringbro: Der er god mulighed for at få behandlinger af både krop og sjæl hos Eva Miksa, der har startet egen klinik på Base Business Bjerringbro.

Eva Miksa har i mange år arbejdet som bygningsmaler, men efter selv at have døjet med stress besluttede hun, at der skulle ske noget andet, og derfor tog hun uddannelsen som terapeutisk massør samt livsforvandlende coach.

Careness4you hedder hendes klinik, der tilbyder terapeutisk helkropsmassage, der er en dyb afspændende massage, som beroliger nervesystemet, giver velvære og balance i krop og sind.

Annonce

- Massagen modvirker og forebygger stress samt samler kroppen. Derudover er massagen udrensende og løsner muskler, led, sener og bindevæv, fortæller Eva Miksa, der i sin klinik på Baldersvej har indrettet sig med en  massagebriks samt et bord og stol til samtaler.

- Jeg har gennem min egen erfaring med stress samt min sparring med andre stressramte lært, hvor vigtigt det er, at lytte til kroppens signaler, siger Eva Mikser og kalder behandlingen for en skøn gave at give sig selv og andre samt et godt sted at starte vejen ud af stress.

Eva Miksa har selv døjet med stress, men fik den rette hjælp. Den hjælp vil hun nu gerne yde andre. Foto: Christine Krüger Hansen

Eva Miksa tager altid udgangspunkt i, hvordan patienten har det, og derfor har hun altid en forudgående samtale med patienterne med fokus på, hvad de har behov for inden behandlingens start.

Kroppen er en båndoptager

Foruden massage så tilbyder Eva Miksa også coaching.

- Min mission og  passion er at hjælpe andre med at forløse årsager til fysiske og psykiske udfordringer. Gamle som nye traumer, ubehagelige oplevelser og følelser som sorg, angst, vrede, skyld og skam lagres i vores krops celler. Vores krop er som en båndoptager, den husker simpelthen alt, og bevidstheden om, hvad vores krop fortæller os, er altafgørende for vores egen vej til healing, forklarer Eva Miksa og fortsætter:

- Man kender faktisk selv svarene på det næste skridt i sit liv.

At klinikken ligger hos Base Business Bjerringbro, betyder for Eva Miksa, at hun foruden at sidde til en fornuftig husleje samtidig har mulighed for god sparring med andre erhvervsdrivende samt adgang til en lang række faciliteter inklusiv kantine.

Derfor har hun også kunnet bruge sin energi på at få sig indrettet samt oprettet en fin hjemmeside med mulighed for online booking.

- Man kan også ringe til mig, for at få en tid, men eftersom jeg jo sidder med behandlinger, kan jeg kun tage telefonen i middagspausen. Derfor er det fint med et online bookingsystem, forklarer Eva Miksa.

Annonce
Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Skulle du tigge i 1500-tallet, skulle du bære tiggertegn

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil

Et hul i det koksgrå skydække, og straks var kørestolen skiftet ud med svæveflyet: - Det var en vild følelse af bare at være fri

Alarm 112 For abonnenter

Politiet om millionskyldneren på Bilkas p-plads: - Han havde pengene, og han skyldte dem, så vi tog de 3800 kroner

Viborg FF

Viborg FF-træner før debut i midtjysk derby: - Det er meget mere end en fodboldkamp

Debat

Den glemte strejke kan blive den, vi husker

Bjerringbro For abonnenter

Tatoveringen er blevet min mor og far

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Stor ros til Busbjerg Spillene

Viborg

Overraskende gæst i villahaven: Fisketyven fra Houlkær afsløret på video

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Alarm 112

Opbremsning gik galt: Motorcyklist mistede herredømmet og kurede 25 meter hen ad asfalten

Viborg FF For abonnenter

To som bestemt ikke elsker hinanden - fire nedslag i historien om rivaliseringen mellem Viborg FF og FC Midtjylland

Rundt om Viborg

Godt år for købmand: Ti-doblede overskuddet på et år

Annonce