Annonce
Viborg

Fra søndag kan du også lytte til podcast om dansk idræts største personligheder

Nu kan du også lytte til en række podcasts, hvor du kan blive klogere på nogle af dansk sportshistories største personligheder. 
Annonce

Sport: Hvis man har fulgt med i Jysk Fynske Mediers dagblade eller kigget på en af koncernens hjemmesider i løbet af sommeren, så har man sikkert opdaget at der er blevet bragt en portrætserie med nogle af dansk idræts helt store personligheder.

I serien portrætteres medlemmerne af Dansk Idrætsforbunds Hall of Fame på forskellig vis.

Nu sættes der så og sige lyd på denne portrætserie via en række podcasts, som du kan lytte til via dit lokale dagblads hjemmeside eller via appen Nyhedskiosken, som du kan hente til din telefon eller tablet.

Sport i Danmark podcast-serien består i første omgang af tre afsnit, hvor der skal sættes ord på medlemmerne af Hall of Fame - og ikke mindst hvorfor de er en del af det fornemme æresgalleri.

Det første afsnit udkommer søndag den 9. august, hvor sportsredaktør Leif Rasmussen ser tilbage på fodboldens bidrag til Hall of Fame.

Det bliver en mindeværdig tur igennem dansk fodboldhistorie med anekdoter om Knud Lundberg, Allan Simonsen, Preben Elkjær, Michael Laudrup - og alle de andre fodboldspillere, som har været med til at samle nationen igennem tiden.

I senere afsnit ses der nærmere på håndboldspillerne i Hall of Fame og på alle de øvrige, som har præsteret noget ypperligt for at gøre sig fortjent til en plads blandt dansk sports allerstørste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Annonce