Annonce
Sport

Fra skade til superpræstation i Tyskland

Nikita Löw Kristensen og Tudor Andrei (i midten) opnåede en flot placering ved stævnet i Tyskland. Privatfoto

Nikita Löw Kristensen var plaget af en fodskade, men kom over den og hentede sammen med Tudor Andrei en flot placering ved et kæmpestævne i Tyskland.

Stuttgart: Tudor Andrei og Nikita Löw Kristensen har brugt sommeren på masser af træning, på elitesamlinger og træningslejre og var på den måde topklar til deltagelsen ved et af verdens største internationale stævner, German Open Championship i Stuttgart i Tyskland.

10 dage før stævnet ramte uheldet dog Nikita Löw Kristensen, der blev skadet i den ene fod. Trods intensive behandlinger hos fysioterapeut var håbet ude. Skaden tog længere tid om at hele, og derfor blev stævnet i første omgang set fra tilskuerpladserne. Behandlingerne fortsatte dog i Tyskland, hvor Heiner Wolken flittigt arbejdede med foden. Det lykkedes ham at få den gjort klar, så der blev givet grønt lys til at deltage i lørdagens 10-danseturnering.

De to lokale dansere gav alt i den svære dansedisciplin. Trods smerter var de i stand til væsentligt at forbedre resultatet fra sidste år, hvor Nikita Löw Kristensen og Tudor Andrei blev nummer 22. I år lykkedes det at slutte som nummer otte - blot tre dommermarkeringer fra den store finale. En særdeles flot præstation i den skarpe konkurrence mod 65 par fra mange forskellige lande.

Behandlingerne i foden fortsætter efter hjemkomsten til Danmark, da parret gerne skal være helt klar at repræsentere Danmark ved EM i standarddanse i Bratislava om tre uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce