Annonce
Viborg

Freeway lancerer iværksætteravis

Koncerndirektør Mia Wagner er snart klar til at sætte et nyt Freeway-skib i søen. Foto: Jona Astrid Lambastein
Viborg-koncernen har fået 1,2 millioner kroner fra Innovationspuljen til projektet.
Annonce

Viborg: Viborg-koncernen Freeway lancerer senere på året en iværksætteravis via selskabet Avisen.dk.

Freeway er netop blevet bevilget 1,2 millioner kroner fra Innovationspuljen til projektet.

- Vi har en ambition om at blive de danske iværksætteres foretrukne medie, og samtidig vil vi gerne være bindeleddet mellem dansk iværksætteri og den almene dansker og skabe et større fokus på og indsigt i iværksætteri, siger koncerndirektør Mia Wagner i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af projektet.

Mia Wagner har via sin deltagelse i DR-programmet "Løvens hule" flere gange vist, at hun også med Freeways midler er klar til at investere i iværksættervirksomheder, og nu satser man altså på at skabe en fælles platform for landets mange iværksættere.

Freeway-medejer og medstifter af blandt andet Dating.dk, Morten Wagner, tror på, at Freeway med det nye medie via sit store iværksætternetværk har et godt udgangspunkt for at tjene det danske iværksætteri.

- Vi håber at kunne udnytte moderskibet Freeways 20 år lange erfaring og store netværk inden for iværksættermiljøet til at skabe nytænkende, banebrydende og også vanebrydende historier. Og vi er åbne over for alle, der har lyst til at lege med, siger Morten Wagner i pressemeddelelsen.

Både han og søsteren har på sociale efterspurgt input og sparring fra alle interesserede. De hører gerne både fra mulige partnere, ligesom idéer, fokusområder og historier fra iværksættere er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Annonce