Annonce
Viborg

Freeway overtager lokal succes-internetboghandel

Andreas J. Dirksen (t.v.) har nu solgt de resterende andele af netboghandlen Plusbog.dk til Freeway. Begge virksomheder hører til på Brovej i Viborg. Dirksen og hustruen Mette Fruensgaard (t.h.) vil nu holde en lang ferie. Arkivfoto: Lars Rasborg.

Viborg-virksomheden Freeway opkøbte tirsdag de resterende andele i virksomheden Plusbog.dk fra den hidtidige direktør, Andreas J. Dirksen.

Viborg: Freeway overtager det fulde ejerskab i Plusbog.dk, hvor stifter Andreas J. Dirksen træder ud af ejerkredsen.

- Mit barn er blevet voksent, og jeg er klar til at give det videre og overlade roret til nogen andre, siger Andreas J. Dirksen og tilføjer, at det har været en stor beslutning.

Freeway driver, ejer og udvikler i forvejen en lang række internetportaler og websites som Dating.dk, Avisen.dk, Virtual Manager og Studieportalen.dk, og indtil tirsdag ejede Freeway-koncernen 65 procent af den online boghandel, Plusbog.dk.

I 2010 blev Plusbog.dk etableret, og Andreas J. Dirksen har siden opstarten fungeret som direktør, men han vælger nu efter eget ønske, og som konsekvens af opkøbet, at fratræde sin stilling, og han trådte fra og med tirsdag helt ud af Plusbog.dk.

Den online boghandel, som nu er en del af Freeway, er en tjeneste, hvor man gennem sit abonnement kan købe bøger, spil og hobbyartikler med store rabatter. Plusbog.dk har i øjeblikket 16 fuldtidsansatte.

Annonce

Forventer øgede markedsandele

Freeway-koncernen er ejet af Morten Wagner Junior og Morten Wagner Senior, som fra årsskiftet købte de tidligere partnere Peter Sønderby og Henrik Back ud af koncernen. I den forbindelse overtog Mia Wagner direktørposten.

Mia Wagner er datter og søster til henholdsvis Morten Wagner Senior og Junior, og hun overtager nu også direktørposten i Plusbog.dk og i det svenske datterselskab Plusbok AB.

- Vi har sat stor pris på Andreas, men vi respekterer også hans beslutning og ønsker ham al held og lykke fremover. Nu ser jeg frem til at stå i spidsen for endnu et Freeway-flagskib, hvor vi de næste år forventer at øge vores markedsandele markant. Det kommer til at kræve både hårdt arbejde og øget kapital, men heldigvis kan vi begge dele hos Freeway Aps, siger Mia Wagner.

Andreas J. Dirksen fortæller, at han i øjeblikket ikke har nogen jobmæssige planer for fremtiden, men han vil begynde med at holde en lang ferie med sin kone, som også fratræder sin stilling som kommunikationschef i Plusbog.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Test på skoler og coronapas med posten

Annonce